fbpx

TIJDELIJK DE EERSTE MAAND VOOR MAAR € 1

Het alles-in-1 platform voor crypto

In de community vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken. De énige echte community voor de early adapters! 

Video afspelen
Cryptocommunity - down the rabbit hole

Wat heb jij aan de Community?

De CryptoCommunity biedt een veilig en sociaal platform om te leren investeren in cryptocurrencies. De community is een plek met alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jou crypto-avontuur een succes te maken!

Toegang tot de kennis & kunde van alle leden!

KRACHTEN BUNDELEN

Maak gebruik van de kracht van onze community, samengebracht onder één dak en op één platform.

VOOR AL JOUW VRAGEN

Er bestaan geen domme vragen. Wij (en de leden) monitoren de community dagelijks, helpen je met vrijwel alles en beantwoorden al jouw vragen.

1-OP-1 COACHING

Op onze Discord server gaan wij regelmatig live om onze tactieken te bespreken. Mocht het nodig zijn kunnen we je ook even direct assisteren.

OPSTART PROBLEMEN'?

In de community vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle start neer te zetten voor het crypto-avontuur.

WELKE COIN MOET JE KOPEN?

Wij behandelen de strategie waarmee je altijd succesvol bent. Het maakt niet uit wat de markt doet. Het gaat namelijk niet om de coin, maar om het portfolio.

GEFILTERDE INFORMATIE

Je verdiepen in cryptocurrencies kost gigantisch veel tijd. Al helemaal als je elke coin wilt gaan uitpluizen. Wij doen dit, samen met de community, zodat iedereen tijd bespaard.

Cryptocommunity op laptop
Cryptocommunity forum

Januari 2021 Lanceringsactie:
Probeer de eerste maand voor maar € 1
Met gratis cryptocursus

Lidmaatschap

Volledig toegang
1 Na eerste maand €15
  • Maandelijks opzegbaar
  • Maand proberen voor € 1

Lifetime Toegang

Voor altijd toegang
€1147
497 Onbeperkt
  • Geen gezeur, altijd lid.
  • Betaal in termijnen
  • Inclusief Cryptocursus
ACTIE

Wat vinden onze leden?

"Als beginnend investeerder in crypto ben ik hier aan het juiste adres. Er zijn extreem veel cursussen die worden aangeboden om je vele tips en tricks bij te brengen. Al deze cursussen worden makkelijk uitgelegd zonder onnodig jargon, waardoor je echt direct kan beginnen zonder heel veel kennis vooraf. Daarnaast is de community vriendelijk en behulpzaam, en elke vraag die ik had werd duidelijk door anderen beantwoordt."
Jippe
STUDENT
5/5

Perfect voor beginners

De Cryptocommunity is een veilige omgeving voor mensen die willen starten met cryptocurrencies. In de community ben je samen met anderen aan het leren.

Alles-in-1 platform

De Cryptocommunity is uniek omdat wij het eerste platform zijn dat alle top functionaliteiten van bekende platformen aanbiedt.

"Cryptocommunity geeft mij de mogelijkheid om op een toegankelijke manier kennis op te doen en te delen. Zowel het forum en de groepen als de cursussen sluiten feilloos aan op de benodigde kennis om met crypto aan de slag te gaan!"
Ron
GROW-ID
5/5
"Fijne plek om te starten voor beginners en gevorderden. Verder een gaaf platform waar je veel informatie kan halen. Ik was al klaar met Facebook maar vind het wel super leuk en belangrijk om te connecten! Dit is hét alternatief wat ik nodig had, zeker nu er weer een crypto-hype aankomt! "
Onno
INVESTEERDER
4.7/5

De enige Crypto tijdlijn

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op de tijdlijn zoals iedereen hem kent. Deze tijdlijn is crypto-only!

Oplossingen en kansen

De Cryptocommunity geeft toegang tot exclusieve periodieke content en je vindt er de kennis en kunde van alle leden, onder één dak! Altijd handig dus.

"In de Cryptocommunity heb ik gelijkgestemden gevonden. Iedereen is leergierig en helpt elkaar graag. In de community vind je veel oplossingen en kansen die je nergens anders vindt. Ik ben vanaf het begin lid en ik heb al zoveel geleerd in deze community! Geweldig!!"
Laurens
SHARE THE RUSH
5/5

Heel januari: onboarding maand!

Probeer de Cryptocommunity nu uit. Inclusief 8 gratis crypto-cursussen!
Voor € 1 heb je de volledige maand onbeperkt toegang tot het platform.

Deze actie loopt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De December Onboarding actie is afgelopen!

100% Niet-goed geld terug garantie

Mocht je er toch achter komen – om wat voor reden dan ook – dat de Cryptocommunity niets voor jou is, kun je ons dat binnen 14 dagen laten weten, wij regelen de rest.

Is €1 toch nog teveel?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf bij de tijd! Meld je aan voor onze updates en nieuwsbrieven, ontvang extra content vanuit de community.

Veelgestelde vragen

De community is een plek om te leren, te begrijpen en te delen. We bieden een veilig, betaalbaar, maar vooral sociaal platform om te leren over cryptocurrency. Je vindt hier alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

Ja, het is maandelijks opzegbaar. Momenteel de eerste maand proberen voor maar €1,- Meld je direct aan en join de Cryptocommunity.

Een community om samen te leren. Naast een enorm breed scala aan functionaliteit, doet de cryptocommunity niet onder aan bekende social media kanalen zoals Facebook. Je kunt hier een eigen profiel maken, chatten met andere leden, media en documenten delen en activiteiten toevoegen aan jouw persoonlijke tijdlijn. Bovendien krijg je toegang tot gratis cursussen: cryptocurrency cursus; online privacy en veiligheid cursus, investeer en trading cursus, eigen onderzoek cursus, portfolio management cursus en risico analyse cursus.

Ben je niet tevreden en krijg je niet wat je had verwacht? Dan hebben wij een bedenktijd van 14 dagen. Bovendien kun je maandelijks je abonnement opzeggen.

De community zit boordevol begeleiding, samen weet je meer dan alleen. Ook kun je altijd terecht in het ‘ nieuwe leden’ forum om wegwijs te worden. Kom je dan nog ergens niet even uit? Dan staan de oprichters van de Cryptocommunity altijd voor je klaar!

We hebben de instapkosten met €15,-  (en momenteel de eerste maand actie voor maar €1,-) al zo laag mogelijk gemaakt zodat iedereen met de juiste kennis kan starten met cryptocurrencies. Mocht je er toch achter komen – om wat voor reden dan ook – dat de Cryptocommunity niets voor jou is, kun je dat binnen 14 dagen altijd laten weten en krijg je jouw geld terug.

Ja, ik wil alles leren over crypto!

Wacht niet langer en krijg direct onbeperkt toegang tot
alle content, kennis en fun op het Cryptocommunity platform.