fbpx

Artikelen

HEX Logo Banner

Wat is HEX? Sparen is weer mogelijk!

In dit artikel leggen we uitgebreid uit wat HEX is, hoe het werkt en waarom het zo’n uniek product is. Met de huidige staat van de economie – welke sparen voor velen onmogelijk maakt – biedt deze cryptocurrency een uitkomst. Met HEX kun je sparen tot wel 40% op jaarbasis en geduld wordt beloond. Naast de rente profiteer je uiteraard ook van de prijsstijging.

VERDER LEZEN »
PulseChain Banner

PulseChain – dé oplossing voor hoge fees op Ethereum?

In dit artikel leggen we uit wat PulseChain is, waarom er zoveel behoefte aan is, hoe het zit met de grootste airdrop aller tijden én vertellen we je meer over de meest prominente verschillen tussen PulseChain en Ethereum. Ook laten we zien hoe je hierin kan investeren en waar je op moet letten.

VERDER LEZEN »
Bord met sleutels

Proof of Keys – Bitcoins 13e verjaardag

Met crypto kun jij financieel autonoom worden en dus eigenaar zijn over je eigen financiële middelen. Elke 3 januari – op Bitcoin’s verjaardag – is het “Proof of Keys” dag en wordt de Bitcoin-community uitgenodigd om bezit te nemen van alle Bitcoins die op exchanges staan. Lees er hier meer over.

VERDER LEZEN »
Ethereum Logo 3D

Wat is Ethereum?

Ethereum werd in 2015 mede door Vitalik Buterin ontwikkeld en opgezet. Ethereum (ETH) is – net als Bitcoin – een open source blockchain. Het grootste verschil is dat ontwikkelaars in staat zijn om bovenop Ethereum decentrale applicaties (DApps) te bouwen en in te zetten.

VERDER LEZEN »
3 Bitcoins Gold

Bitcoin 101: Wat is Bitcoin? En hoe is het ontstaan?

Bitcoin maakt het mogelijk dat iedereen kan – en mag – meedoen aan een betalingsnetwerk. Bitcoin is gecreëerd om online betalingen rechtstreeks van de ene partij naar de andere partij te sturen, zonder dat het via een financiële instelling hoeft te gaan.

VERDER LEZEN »
Blockchain Chains 3D

Blockchain 101: wat is het? En hoe werkt het?

Blockchain, de naam is ontleend aan de blokken met data die samen een onkraakbare ketting vormen. De blockchain database staat niet op één computer (centraal), maar vaak op vele verschillende computers wereldwijd verspreid (gedistribueerd). Hierdoor is deze database veel moeilijker offline te halen en is er niet één centrale eigenaar.

VERDER LEZEN »
Briefgeld Crypto Belasting

Crypto belasting 2021 makkelijk gemaakt

In dit artikel behandelen we de belangrijkste aspecten van crypto in relatie tot de belastingdienst (en dan met name de belastingaangifte). Hoe zit het nou precies met het betalen van belasting over crypto vermogen? Kom er hier achter!

VERDER LEZEN »
Podcast Cryptocommunity

Het verhaal achter… de Cryptocommunity branding

Recentelijk gingen we langs bij het kantoor van Canned Rainbow – het bedrijf van Maurice – om de illustraties en de beeldvorming achter Cryptocommunity te bespreken. Samen met Max ben ik (Abe) in 2017 de rabbit hole ingedoken, welke alsmaar dieper leek te gaan, met meer en meer vertakkingen…

VERDER LEZEN »
Bitcoin Gold

Crypto: de best presterende activa klasse!

Het valt niet meer te ontkennen dat cryptocurrencies tot de best presterende activa-klassen behoren. Ondanks het hoge risicoprofiel zijn er qua rendement geen investeringsmogelijkheden te vinden welke zelfs maar in de buurt komen.

VERDER LEZEN »
Je bent aan het begin gekomen van alle artikelen!