fbpx

Het alles-in-1 platform voor crypto cursussen community forums activiteiten groepen

In de nieuwe complete crypto cursus van de Cryptocommunity vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken. 

Wil jij ook leren succesvol te investeren in crypto?

Wij hebben gezamenlijk meer dan 16 jaar ervaring in de crypto markten. Al onze opgedane kennis zit verpakt in de complete crypto cursus en hebben wij samengebracht op het platform.

Wie zitten er achter de Cryptocommunity?

Max Kruisbrink

Architect

Abe Dijkstra

Visionair

Maarten Oostland

campaigner

Alles-in-één sociaal platform en een veilige leeromgeving

Wij zijn in het verleden zelf meermalen tegen een aantal problemen gelopen waar wij nu voor anderen een oplossing voor aanbieden. We willen het voor jou extra makkelijk én leuk maken om te starten met crypto!

KRACHTEN BUNDELEN

Maak gebruik van de kracht van onze community, samengebracht onder één dak en op één platform.

VOOR AL JOUW VRAGEN

Er bestaan geen domme vragen. Wij (en de leden) monitoren de community dagelijks, helpen je met vrijwel alles en beantwoorden al jouw vragen.

1-OP-1 COACHING

Op onze Discord server gaan wij regelmatig live om onze tactieken te bespreken. Mocht het nodig zijn kunnen we je ook even direct assisteren.

OPSTART PROBLEMEN?

In de community vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle start neer te zetten voor het crypto-avontuur. Wij helpen je met de volledige set-up!

WELKE COIN MOET JE KOPEN?

Wij behandelen de strategie waarmee je altijd succesvol bent. Het maakt niet uit wat de markt doet. Het gaat namelijk niet om de coin, maar om het portfolio.

GEFILTERDE INFORMATIE

Je verdiepen in cryptocurrencies kost gigantisch veel tijd. Al helemaal als je elke coin wilt gaan uitpluizen. Wij doen dit, samen met de community, zodat iedereen tijd bespaard.

Wat krijg je allemaal in de Complete Crypto Cursus?

Momenteel vind je minimaal het volgende in de cursus!

0
Modules
0
Lessen
0
Quizen

Deel 1

Theorie

In deze modules nemen we je mee in de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management én nemen we een diepe duik in de crypto wereld.

Theorie

7 modules: 40+ lessen
Bekijk module

Deel 2

PRAKTIJK

In deze modules gaan we verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. De kennis uit het theorie deel gaan we praktisch implementeren en we laten zien hoe je dit in de praktijk doet!

PRAKTIJK

8 modules: 40+ lessen
Bekijk module

Deel 3

METHODE

In de modules uit deel 3 laten we zien hoe wij onze methode hebben opgebouwd en wat we daarbij gebruiken. Het is een manier om zonder stres op een relaxte manier in crypto te kunnen investeren.

METHODE

3 modules: 7 lessen
Bekijk module

BONUS

QUICK STARt

In deze mini cursus behandelen we in simpele stappen alles wat je nodig hebt om te starten! Van het maken van een exchange account, het storten van geld, het kopen én verkopen van crypto en jouw crypto veilig beheren en bewaren.

QUICK START

5 modules: 20 lessen
Bekijk module
Wat vinden onze leden?

Een kleine greep uit de huidige statistieken!

0 +
leden
0
score
4.5/5
0 %
meer rust
Heel de maand september: onboarding maand!

Join de Cryptocommunity direct. Complete Cryptocursus inclusief de Cryptocommunity Methode!
Deze hele maand heb je voor €197 in plaats van 997 onbeperkt en levenslang toegang tot het platform.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
De December Onboarding actie is afgelopen!

PERFECT VOOR BEGINNERS

De Cryptocommunity is een veilige omgeving voor mensen die willen starten met cryptocurrencies. In de community ben je samen met anderen aan het leren.

ALLES-IN-EEN PLATFORM

De Cryptocommunity is uniek omdat wij het eerste platform zijn dat alle top functionaliteiten van bekende platformen aanbiedt.

DE ENIGE CRYPTO-ONLY TIJDLIJN

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op de tijdlijn zoals je deze gewend bent. Deze tijdlijn is in principe crypto-only! Geen onzin meer dus!

OPLOSSINGEN EN KANSEN

De Cryptocommunity geeft toegang tot exclusieve periodieke content en je vindt er de kennis en kunde van alle leden, onder één dak! Altijd handig dus.

100% niet goed geld terug garantie

Mocht je er toch achter komen – om wat voor reden dan ook – dat de Cryptocommunity niets voor jou is, kun je ons dat binnen 14 dagen laten weten, wij regelen de rest.

Veelgestelde vragen

De community is een plek om te leren, te begrijpen en te delen. We bieden een veilig, betaalbaar, maar vooral sociaal platform om te leren over cryptocurrency. Je vindt hier alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

Een community om samen te leren. Naast een enorm breed scala aan functionaliteit, doet de cryptocommunity niet onder aan bekende social media kanalen zoals Facebook. Je kunt hier een eigen profiel maken, chatten met andere leden, media en documenten delen en activiteiten toevoegen aan jouw persoonlijke tijdlijn. Bovendien krijg je toegang tot gratis cursussen: cryptocurrency cursus; online privacy en veiligheid cursus, investeer en trading cursus, eigen onderzoek cursus, portfolio management cursus en risico analyse cursus.

Ben je niet tevreden en krijg je niet wat je had verwacht? Dan hebben wij een bedenktijd van 14 dagen. Bovendien kun je maandelijks je abonnement opzeggen.

De community zit boordevol begeleiding, samen weet je meer dan alleen. Ook kun je altijd terecht in het ‘ nieuwe leden’ forum om wegwijs te worden. Kom je dan nog ergens niet even uit? Dan staan de oprichters van de Cryptocommunity altijd voor je klaar!

Ja, ik wil alles leren over crypto!

Wacht niet langer en krijg direct onbeperkt toegang tot
alle content, kennis en fun op het Cryptocommunity platform.