ON DEMAND

ONTDEK HET CRYPTO LANDSCHAP 2022

Wat kun je kopen? Waar moet je op letten? We leggen uit waarom crypto zo interessant is en hoe je het beste kunt beginnen!

Down to earth reisleiders in een nieuwe, steeds ontwikkelende wereld. Jullie zijn zelf ook op avontuur, maar door de ervaring kunnen jullie advies geven en meedenken met jullie leden. Ik vind het prettig dat jullie geen gouden bergen beloven (want dat kan niemand), maar vanuit rust meedenken over hoe het beste deze nieuwe wereld te bewandelen, op basis van jullie eigen eerdere stappen.

Douwe

Trustpilot brandmark gr wht RGB
Klik op het logo hierboven en bekijk al onze reviews!
4.5/5

Na het kijken van de Masterclass was het wel duidelijk dat ik daarvoor eigenlijk maar wat aan het doen was. Fijn om in korte tijd de hele basis te behandelen en de potentie van crypto in te zien. Daarnaast direct een handige strategie laten zien. Zeker het uurtje waard, top informatie!

Erik

DE KERN VAN CRYPTO

Wat is de unieke kans die zich voordoet in de crypto markt en waar jij van kan profiteren? Wij vertellen je waarom wij in crypto zitten.

WELKE CRYPTO MOET IK KOPEN?

Heb jij ook geen idee wat je moet kopen? Waarom je iets moet kopen? Wij geven je praktische tips over hoe je kunt filteren en waar je op moet letten.

TIMING IN DE CRYPTO MARKT

Wil jij leren op de juiste momenten te kopen? En wil je weten wanneer je juist niet moet kopen? Wij leggen je uit wat 'hypecycles' zijn en waarom deze zo belangrijk zijn.

INVESTEREN VS. HANDELEN

Ken jij de fundamentele verschillen tussen het investeren in - en handelen in - crypto? Wij vertellen waarom dit voor ons cruciaal is in onze strategie.

EMOTIES IN CRYPTO

Mensen worden heel snel hebberig wanneer ze denken 'snel' rijk te kunnen worden. Dit heeft vaak het tegenovergestelde effect. Wij laten zien waarom.

PORTFOLIO MANAGEMENT

Hoe bewaar én beheer je op de beste manier een crypto portfolio? Wij hebben allerlei tips en producten ontwikkeld die jou hierbij helpen.

SIMPELE SUCCESFORMULE

"Wij leren iedereen te starten met crypto, alleen moet jij er natuurlijk wel energie insteken. Daarvoor is deze masterclass het perfecte startpunt. Je leert een simpele formule die jij direct kan toepassen om aan je crypto-stacks te werken. Ook laten we zien dat de tijd ín de markt belangrijker is dan het timen ván de markt..."