Cryptocommunity

Cryptocommunity

Crypto Portfolio Tracker Master Sheets

Al je crypto posities in één oogopslag. Gebruik de handige crypto portfolio tracker en krijg in één overzicht al je crypto posities en prestaties inzichtelijk,

Portfolio Tracker

Al je crypto posities in één oogopslag inzichtelijk én bij de hand? Je totale crypto vermogen en de rest van je investeringen maak je inzichtelijk met deze handige crypto portfolio tracker. Met de Cryptocommunity Portfolio Tracker kun je meerdere investeringen en prestaties bijhouden in je portfolio, afhankelijk van wat jij prettig vindt. Instructies en verdere uitleg staat in de sheet zelf. Maar laten we eerst kort behandelen wat portfolio management eigenlijk is.

Wat is portfolio management?

Portfolio management gaat over het nemen van de investeringsbeslissingen. Jouw beleggingsportefeuille is namelijk een weerspiegeling van jouw beslissingen. Als jij gedurfde of slecht berekende beslissingen maakt, loop je dus mogelijk een hoog risico over je gehele beleggingsportefeuille. Met cryptocurrencies ben je aan het pionieren en investeer jij in een (nog) kleine industrie met enorme groeikansen. Het is daarom belangrijk om na te denken over het vinden van de ‘juiste balans’. 

Een gezond investeringsportefeuille bestaat in een ideaal scenario dan ook niet alleen uit alleen maar (dezelfde) cryptocurrency. Jouw portfolio kun je zien als een taart, en deze taart is te verdelen in losse delen. Met de juiste kennis en strategie – en een portie gezond verstand – is het mogelijk om op termijn zeer gezonde winsten te behalen. Maar hier heb je dus wel overzicht voor nodig en inzicht over de prestaties van je investeringen. Hiervoor hebben wij een handige crypto portfolio tracker gemaakt die jij gratis kan gebruiken.

Crypto Portfolio Tracker

Meer inzicht in je crypto posities, met name wanneer je coins en investeringen overal en nergens staan en je niet gemakkelijk je totale waarde en specifieke posities inzichtelijk hebt. Gebruik de handige Portfolio Tracker, hierdoor heb je in één overzicht al je crypto posities inzichtelijk, check de video hieronder voor een rondleiding!

Crypto Portfolio Tracker

Tot slot

Wil jij onze nieuwste portfolio tracker downloaden en alles leren over crypto? Je maakt heel makkelijk een gratis leden account bij de Cryptocommunity via onderstaand formulier! We sturen je jouw inloggegevens automatisch direct op. In het leden gedeelte vind je onder veel (gratis) cursusmateriaal, videos, tools, documenten en downloads én heb je direct een plek om hulp te vragen als je ergens niet uitkomt! Super laagdrempelig en uitermate handig als je met crypto wilt beginnen.