ON DEMAND

VEROVER DE CRYPTO WERELD

Deze crypto strategie en trends heb je nodig in 2023 om te slagen in de snel veranderende wereld van crypto.

Webinar Trends en Strategie Cryptocommunity 2023
Trustpilot brandmark gr wht RGB
Klik op het logo hierboven en bekijk al onze reviews!
4.5/5

Investeren in crypto hoeft niet moelijk te zijn met de juiste crypto strategie. Wij helpen jou simpel, gemakkelijk & snel aan boord in de wereld van crypto, sinds 2017.

Met ruim 6 jaar ervaring in de digitale transitie naar een nieuw systeem hebben wij al honderden mensen geholpen om te investeren in crypto en hier hun voordeel mee te doen. We zitten middenin de grootste waardeverschuiving van onze tijd. Via de webinars van Cryptocommunity attenderen wij mensen op de veranderingen, risico’s én kansen die dit met zich meebrengt.

Max Headshot

MAX KRUISBRINK

OPRICHTER

Met een passie voor de FinTech sector en een scherp oog voor ethische vraagstukken in de wereld van cryptocurrency, heeft Max sinds 2017 zijn stempel gedrukt op de cryptogemeenschap. Zijn fascinatie voor nieuwe technologieën stimuleert hem om constant historische verbanden en patronen te zoeken die tot diepgaande inzichten leiden. Daarnaast voert Max periodiek onderzoek uit naar de cryptocurrency markt in zijn geheel en naar specifieke projecten, wat hem helpt bij het anticiperen op trends en het adviseren van potentiële investeerders.

Abe Headshot

ABE DIJKSTRA

OPRICHTER

Abe is een bruggenbouwer. Na het afronden van zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017, ontdekte hij Bitcoin en de wereld van cryptocurrencies. Sindsdien heeft hij zijn kennis en interesse op beide gebieden uitgebreid, waardoor hij een unieke positie heeft verworven als schakel tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ economische wereld. Abe’s interesse in de macro-economie stelt hem in staat om de impact van cryptocurrencies en innovaties op de bredere economie te begrijpen en te verklaren, waardoor hij waardevolle inzichten kan bieden in deze dynamische markt

JOUW ULTIEME CRYPTO STRATEGIE

In onze allernieuwste webinar hebben we het uitgebreid over de beste crypto strategie voor op de lange termijn. Verover de crypto wereld samen met alle andere pioniers in de Cryptocommunity.

Webinar Trends en Strategie Cryptocommunity 2023