Live

Investeren in een Crypto Bear Market

INVESTEREN IN DE CRYPTO BEAR MARKET

In deze webinar leer je onder andere...

"Ontdek de kracht, impact en de kansen die schuilgaan in de nieuwe wereld van crypto. Voor deze transitie ben je nooit precies op tijd, dus bereid je op tijd voor en start vandaag."

Down to earth reisleiders in een nieuwe, steeds ontwikkelende wereld. Jullie zijn zelf ook op avontuur, maar door de ervaring kunnen jullie advies geven en meedenken met jullie leden. Ik vind het prettig dat jullie geen gouden bergen beloven (want dat kan niemand), maar vanuit rust meedenken over hoe het beste deze nieuwe wereld te bewandelen, op basis van jullie eigen eerdere stappen.

Douwe

Na het kijken van deze Webinar was het wel duidelijk dat ik daarvoor eigenlijk maar wat aan het doen was. Fijn om in te leren dat de markt in cyclussen beweegt. Daarnaast direct een handige strategie laten zien. Zeker het uurtje waard, top informatie!

Erik

Wij helpen jou simpel, gemakkelijk & snel aan boord in de wereld van crypto, sinds 2017.

WIE ZIJN WIJ?

Met ruim 6 jaar ervaring in de digitale transitie naar een nieuw systeem hebben wij al honderden mensen geholpen om hier hun voordeel mee te doen. We zitten middenin de grootste waardeverschuiving van onze tijd. Via de webinars van Cryptocommunity attenderen wij mensen op de veranderingen, risico’s én kansen die dit met zich meebrengt.

MAX KRUISBRINK

OPRICHTER

Max is sinds 2017 actief bezig met cryptocurrency en richt zich meer op de FinTech sector, ethische vraagstukken van cryptocurrency en nieuwe technologie. Daarnaast zoekt hij naar historische verbanden en patronen die tot meer inzicht leiden en verricht periodiek onderzoek naar zowel de cryptocurrency markt als geheel, als specifieke coins.

ABE DIJKSTRA

OPRICHTER

Abe is geïnteresseerd in de macro economie en de rol van cryptocurrencies en innovaties in het grotere plaatje. Na zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017 ontdekte hij Bitcoin en cryptocurrencies en is zich op beide vlakken gaan ontwikkelen waardoor hij de spreekwoordelijke brug is tussen de ‘nieuwe’ en de ‘oude’ wereld.

Bekijk onze reviews!
4.5/5

Wat Deelnemers OVER ONS ZEGGEN...

Een paar van onze meest recente reviews

Naast de verschillende onboarding workshops ontvang je ook volledige toegang tot het leden gedeelte, onze eigen Discord server en meerdere door onszelf ontwikkelde handige producten zoals een checklist crypto spotten en een portfolio tracker.

Bekijk alle Workshops

Toegang Community

Extra: Discord Invite
Complete Cursus

BEKIJK TRAILER

Check hier de sneak-preview van één van de Crypto Kick-Start workshops, onderdeel van het onboarding programma van Cryptocommunity.