fbpx

Lancering Cryptocommunity!

Het is eindelijk zover. Vandaag lanceren we na maanden hard werken de Cryptocommunity. Een plek waar iedereen direct met Bitcoin en cryptocurrencies aan de slag kan - in een veilige, toegankelijke maar vooral stimulerende omgeving! In deze post vertellen wij wat de Cryptocommunity precies inhoudt, wat wij ermee voor ogen hebben en waarom wij hiermee begonnen zijn.

20157_CRYPTO_COMMUNITY_DARK_SOCIAL_FB_HEADER_1640x859px

Officiële Lancering Cryptocommunity 

Vandaag wordt officieel de Cryptocommunity gelanceerd. De énige echte community voor de early adopters! Dit wordt een geweldig avontuur, want we staan aan de vooravond van een revolutie in de wereld van de traditionele financiële infrastructuur en daarmee de economie. Wat heb jij als persoon aan de Cryptocommunity? Dat zullen we in deze blog even op een rijtje zetten!

De community is een plek waar je dagelijks terecht kan om te leren, te begrijpen en te delen. Het wordt een plek die voor afwisseling zorgt van alle andere sociale media en specifiek op crypto en de nieuwe economie is gericht. Zeker in deze tijd, met een nieuwe hype cycle en bull-market in aantocht. We bieden een veilig, betaalbaar, maar vooral sociaal platform om te leren over cryptocurrency. Je vindt hier alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken!

De Cryptocommunity helpt jou om:

 • Snel en gemakkelijk te starten met Bitcoin en cryptocurrencies
 • De complexe wereld van cryptocurrencies en decentrale finance te begrijpen
 • Op een gezonde manier te kunnen investeren in de toekomst van de economie
 • Sneller het nieuwe landschap van digitale activa en nieuwe applicaties te begrijpen

Waarom doen wij dit? Hieronder volgen enkele van onze motivaties, zeker niet onbelangrijk als jij van plan bent lid te worden… Wij zijn er zeker van dat de meeste mensen ook dit soort idealen hebben en we dit op het platform kunnen delen.

Reden 1:
Wij geloven dat er in de wereld van crypto enorme kansen liggen voor onze generatie en wij helpen jou graag die kansen te benutten. Het Cryptocommunity platform geeft ons een plek waarin wij al onze tips, tricks, tools en kennis kunnen delen, die de gebruiker nodig heeft om van zijn of haar crypto avontuur een succes te maken! 

Reden 2:
Mensen zijn groepsdieren, daarom doen wij graag dingen samen. Samen weet je meer. Samen leer je meer. Samen onderneem je meer. Samen geef je meer. Samen bereik je meer! Dat is de kracht van communities. Laten we samenkomen, van elkaar leren en samen doorgroeien naar nieuwe hoogtes!

Reden 3:
Op het gebied van cryptocurrency, blockchain, het geldsysteem en financiële educatie bestaat er een enorme kenniskloof. Het begrijpen van de basisbeginselen van deze (r)evolutie kunnen levens-veranderend zijn. In de community worden ervaringen en informatie gedeeld die iedereen kan helpen zijn of haar toekomst te verrijken. 

Reden 4:
Het is voor ons een manier om van onze passie werk te maken en deze transitie in kaart te brengen. Het is mooi om mensen te kunnen helpen om de vele obstakels te overwinnen die ze tegenkomen als ze leren over Bitcoin, blockchain technologie, het internet van waarde (the internet of value) en de nieuwe economie.

Reden 5:
Wij willen meer doen dan alleen maar investeren of speculeren in cryptocurrencies. Om zoveel mogelijk mensen bekend te krijgen met dit fenomeen hebben we dit platform gebouwd, waarmee wij effectief nieuwe mensen aan boord kunnen krijgen en op een interactieve manier nieuwe kansen laten ontdekken. Zo stimuleren we verdere adoptie door het voor jan en alleman gemakkelijker te maken om betrokken te raken.

Dit zijn slechts een aantal redenen maar nu begint het avontuur, want…

Waarom zou je jezelf überhaupt in crypto moeten verdiepen?

Onze generatie heeft te maken met een investeringsklimaat waarin 0% tot negatieve rente op je spaarcenten een realiteit is geworden. Hierdoor ben je, indien je wat van je vermogen wilt preserveren en behouden, genoodzaakt om te investeren. Cryptocurrencies bieden een unieke kans in deze tijd. Elke slimme investeerder op aarde is hier in zekere zin mee bezig en verdiept zich hierin. Met cryptocurrencies ben je als een pionier. Je betreedt een nieuwe wereld welke ongekende kansen biedt door o.a. de enorme groeipotentie. Juist doordat deze markt in de kinderschoenen staat, moet je goed omgaan met de prijsschommelingen en volatiliteit.

Hoe moet je dan beginnen cryptocurrency?
Starten met crypto is nu dus een makkie met de Cryptocommunity, dé plek waar jij alles over crypto leert, je eigen financiële situatie beter leert inschatten, beheren en uiteindelijk verbeteren. Leer van, en met elkaar op ons nieuwe alles-in-1 platform.

Wat vind je op het Alles-in-1 platform? 

 • Tijdlijn en activiteiten
 • Discussies en blogs
 • Forums en sociale groepen
 • Live videosessies en webinars
 • Must-watch video’s
 • 24/7 toegang tot hulp op het platform
 • Hulp met Q&A’s

Online Cryptocursus
Bij de Cryptocommunity ontvang je ook meerdere gratis cryptocursussen waar je alle fundamenten en best practices leert. Cryptocurrencies gaan namelijk veel verder dan Bitcoin en wij gaan graag samen op zoek naar deze gouden kansen die in deze nieuwe wereld ontstaan.

Wil jij starten met crypto?
Om het starten voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te maken krijg je de gehele maand December de eerste maand toegang voor maar € 1!

Hopelijk tot snel op het platform!

Deel Bericht:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

2 gedachten over “Lancering Cryptocommunity!”

 1. Al enige tijd gebruiker van de cryptocommunity. Je krijgt ontzettend veel terug voor die euro. Vooral het grote aanbod cursussen/trainingen ben ik zeer over te spreken!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Meer lezen?

Nieuwe Berichten