Abe Dijkstra

Abe Dijkstra

Grootste Crypto Airdrop Aller Tijden: PulseChain

Hoe kun jij je het best voorbereiden op de grootste airdrop aller tijden? PulseChain gaat bijna live en daarmee ontvangt iedereen een kopie van de ERC tokens in hun wallet.

PulseChain ecosysteem

PulseChain is een nieuwe ‘hard fork’ (kopie) van Ethereum met kleine – maar belangrijke – aanpassingen. Binnenkort gaat PulseChain live, en niet zomaar, het wordt de grootste crypto airdrop aller tijden.

Grootste Airdrop ooit bij lancering PulseChain

PulseChain is niet zomaar een kopie van Ethereum, maar kopieert ook alle ERC-20 tokens die op Ethereum zijn gebouwd (en neemt deze mee naar de nieuwe blockchain!). Dit maakt dat de PulseChain lancering de grootste Airdrop ooit is! Alle ERC-20 tokens worden gekopieerd en kun je straks terug vinden in je PulseChain wallet (met bijvoorbeeld MetaMask of je Hardware Ledger). Je krijgt een kopie van alle ERC tokens, ook wel pERC tokens genoemd op de PulseChain. Wat de waarde van deze tokens gaat worden gaat de markt beslissen, dit maakt het tot één van de grootste experimenten in crypto.

Hoe bereid je het beste voor op de airdrop?

Wat kun je het beste doen om je voor te bereiden op deze airdrop? Dit behandelen wij in onderstaande video.

Hoe kan ik investeren in PulseChain?

Meedoen aan de ‘Sacrifice Phase’ van PulseChain kan niet meer, dit was in de zomer van 2021. De eerstvolgende mogelijkheid om te investeren zal zijn na de lancering, wanneer de bridge tussen ETH en PLS open is en de tokens op de markt te koop zijn.

Wanneer is de lancering van PulseChain?

PulseChain wordt verwacht te lanceren binnen een aantal weken tot maanden. Een specifieke datum is niet bekend

Tot Slot

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er nog vele andere crypto projecten, met hun eigen set aan voor- en nadelen. Er zijn namelijk heel veel blockchains en nòg meer crypto projecten.

Dit zorgt nogal voor wat ruis op de lijn bij veel mensen die voor het eerst met crypto in aanraking komen, wij helpen je daarbij.

Wil je gratis starten met de juiste kennis en crypto setup? Meld je dan aan voor de Gratis Crypto Cursus via onderstaand formulier!