Abe Dijkstra

Abe Dijkstra

PulseX Gameplan: Doe dit met je PulseX bij lancering PulseChain

Wanneer PulseChain (PLS) live gaat, gaat PulseX (PLSX) ook live. Wat kun je doen met je PulseX bij lancering? Lees en bekijk er meer over in dit artikel.

PulseX Gameplan

De PulseChain lancering komst steeds dichterbij en daarmee ook de lancering van PulseX. Weet jij al wat je met je PulseX gaat doen? Bekijk hieronder een video waarin het PulseX gameplan wordt besproken.

PulseX Gameplan

PulseChain is niet zomaar een kopie van Ethereum, maar kopieert ook alle ERC-20 tokens die op Ethereum zijn gebouwd (en neemt deze mee naar de nieuwe blockchain). Dit maakt dat de PulseChain lancering de grootste Airdrop ooit wordt. Hierdoor zal er naar verwachting direct veel verkeer en handel zijn op de go-to decentrale exchange (DEX) van PulseChain, namelijk PulseX. Weet jij al wat je met je PulseX gaat doen bij lancering? Bekijk de video hieronder en laat een reactie achter wat jij gaat doen.

PulseX Game-plan

Hoe kan ik investeren in PulseX?

Meedoen aan de ‘Sacrifice Phase’ van PulseX kan niet meer, dit was in begin 2022. De eerstvolgende mogelijkheid om te investeren zal zijn na de lancering, wanneer de bridge tussen ETH en PLS open is en de tokens op de markt te koop zijn.

Wanneer is de lancering van PulseX?

PulseChain en daarmee PulseX wordt verwacht te lanceren binnen een aantal weken tot maanden. Een specifieke datum is niet bekend.

Tot Slot

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er zo te zien nog vele andere crypto projecten, met hun eigen set aan voor- en nadelen. Er zijn namelijk heel veel blockchains en nòg meer crypto projecten.

Dit zorgt nogal voor wat ruis op de lijn bij veel mensen die voor het eerst met crypto in aanraking komen, wij helpen je daarbij.

Wil je gratis starten met de juiste kennis en crypto setup? Meld je dan aan voor de Gratis Crypto Cursus via onderstaand formulier!