Team

Wie zitten er achter de Cryptocommunity?

Abe en Max zijn in 2017 gestart met Cryptomanuals. Hierbij richten ze zich met online producten en handleidingen op informatie (en educatie) omtrent starten en investeren in cryptocurrencies.

Ze hebben persoonlijk de massale hype meegemaakt die resulteerde in de speculatieve 'hyperbubbel' van de cryptocurrencies in 2017 en 2018. Vervolgens is de nodige extra ervaring opgebouwd in de lange en dramatische 'cryptowinter' van 2018 en 2019. Gedurende deze tijd hebben ze niet stilgezeten, maar hebben ze verschillende producten uitgebracht.

Alles is samengekomen in de Cryptocommunity. Een online platform om te leren over crypto. Wij zijn op zoek naar oplossingen binnen deze nieuwe wereld. Oplossingen die interessant zijn om in te investeren en waar echte fundamentele waarde achter schuilgaat.

Max Headshot

Max Kruisbrink

Oprichter

Max is sinds 2017 actief bezig met cryptocurrency en richt zich meer op de FinTech sector, ethische vraagstukken van cryptocurrency en nieuwe technologie. Daarnaast zoekt hij naar historische verbanden en patronen die tot meer inzicht leiden en verricht periodiek onderzoek naar zowel de cryptocurrency markt als geheel, als specifieke coins.

Abe Headshot

Abe Dijkstra

Oprichter

Abe is geïnteresseerd in de macro economie en de rol van cryptocurrencies en innovaties in het grotere plaatje. Na zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017 ontdekte hij Bitcoin en cryptocurrencies en is zich op beide vlakken gaan ontwikkelen waardoor hij de spreekwoordelijke brug is tussen de 'nieuwe' en de 'oude' wereld.