fbpx

Team

Cryptocommunity Banner

Wie zitten er achter de Cryptocommunity?

De Cryptocommunity biedt een veilig, betaalbaar, maar vooral sociaal platform om te leren investeren in cryptocurrencies. In de community vind je alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jou crypto-avontuur een succes te maken!

Abe en Max zijn in 2017 gestart met Cryptomanuals.com. Hierbij richten ze zich met online producten en handleidingen op informatie en educatie omtrent starten en investeren in cryptocurrencies. Zowel op de internationale als de Nederlandse markt. We hebben persoonlijk de massale hype meegemaakt die resulteerde in de speculatieve 'hyperbubbel' van de cryptocurrencies van 2017 en 2018. Ze hebben ook de lange en dramatische 'cryptowinter' doorstaan, die zich in 2018 en 2019 zijdelings heeft verplaatst. Al die tijd hebben ze niet stilgezeten, maar hebben ze verschillende Cryptomanuals uitgebracht. Dit was echter nog niet genoeg, want hetzelfde jaar hebben ze ook de Nederlandse online cursus uitgebracht die exclusief op dit alles-in-1 platform te vinden is.  

Max Headshot

Max Kruisbrink

Oprichter

Max is sinds 2017 actief bezig met cryptocurrency en richt zich meer op de FinTech sector, ethische vraagstukken van cryptocurrency en nieuwe technologie. Daarnaast zoekt hij naar historische verbanden en patronen die tot meer inzicht leiden en verricht periodiek onderzoek naar zowel de cryptocurrency markt als geheel, als specifieke coins.

Abe Headshot

Abe Dijkstra

Oprichter

Abe is geïnteresseerd in de macro economie en de rol van cryptocurrencies en innovaties in het grotere plaatje. Na zijn Masterstudie Internationale Economie in 2017 ontdekte hij Bitcoin en cryptocurrencies en is zich op beide vlakken gaan ontwikkelen waardoor hij de spreekwoordelijke brug is tussen de 'nieuwe' en de 'oude' wereld.

Maarten Headshot

Maarten Oostland

Oprichter

Maarten "Moosty" is al sinds 2013 actief met Bitcoin, toen hij zijn eerste Bitcoin voor slechts €100,- kocht. Nadat hij 5 jaar bij Google in Amsterdam heeft gewerkt, is hij sinds begin van 2020 internetondernemer. Hij is vooral geïnteresseerd in het creëren van financiële vrijheid, onder andere door middel van crypto maar ook affiliate marketing is een belangrijke pijler in zijn weg naar een passief inkomen.