MEER UIT JE CRYPTO AVONTUUR HALEN?

Met de 5 onboarding Workshops, Live-Sessies, 10 Coin Challenge, de Complete Crypto Cursus én persoonlijke coaching van de Cryptocommunity. 

Drie pilaren binnen de Cryptocommunity

CRYPTO KENNIS

In de Cryptocommunity (en met de Crypto Cursus) bouw je aan een gezonde basiskennis. Je bent niet alleen en leert van onze fouten en successen.

CRYPTO ERVARING

Naarmate je meer ervaring opdoet in de crypto-wereld word je zekerder van jouw beslissingen. Je leert onder andere je eigen emoties te herkennen en hierdoor maak je verstandige keuzes.

CRYPTO WINST

Iedereen denkt dat handelen in crypto hetgeen is waarmee je binnen gaat lopen. Wij spelen juist in op fundamentele waarde op de lange termijn, zonder de negatieve en risicovolle aspecten van handelen.

Wat zit er bij het lidmaatschap

Wij zijn tijdens ons leerproces tegen allerlei problemen aangelopen waar wij nu voor anderen een oplossing voor aanbieden. Ons doel is om het starten met crypto extra makkelijk én leuk te maken! Check hieronder wat er voor jou ontwikkeld is.

Cryptocommunity Platform

Cryptocommunity Platform

Onze tijdlijn heeft geen advertenties, is crypto-only en wordt gevuld door mensen die allemaal met dezelfde interesses bezig zijn. Samen helpen we elkaar om deze snelveranderende en complexe wereld van crypto te begrijpen.

Crypto Spotten Groep

Crypto Spotters

Maak groepen aan met vrienden, of word lid van bestaande groepen binnen de community zoals de Crypto Spotters. Hierin delen leden van de community hun belangrijkste of nieuwste coins die interessant zijn om in te investeren.

Cryptocommunity Tools

Persoonlijke Begeleiding & Coaching

Wij maken samen met jou een Persoonlijk Crypto Plan. Ook geven we je tools die je kunt gebruiken om overzicht te krijgen in je investeringen, wanneer je winst moet pakken en hoe je het regelt met de belastingdienst.

Wat zit er in de Complete Crypto Cursus

In de Complete Crypto Cursus lopen we van A tot Z door de meest belangrijke dingen in crypto. Van theorie & praktijk tot strategie en mindset.

Complete Crypto Cursus

Complete Crypto Cursus

De crypto cursus is bedoeld om mensen op een veilige manier kennis te laten maken met crypto en alles wat daarbij komt kijken. De cursus bestaat uit drie pilaren: theorie, praktijk en de methodiek! Na het volgen van de cursussen zit je in de community direct goed!

Complete Crypto Cursus Theorie

De Basis: Theorie

In deze modules nemen we je mee in de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management én nemen we een diepe duik in de crypto wereld.

Complete Crypto Cursus Praktijk

Aan de Slag: Praktijk

In deze modules gaan we verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. De kennis uit het theorie deel gaan we praktisch implementeren en we laten zien hoe je dit in de praktijk doet!

Complete Crypto Cursus Methode

Hoe Dan? Met de Succesformule!

In de modules uit deel 3 laten we zien hoe wij onze methode hebben opgebouwd en wat we daarbij gebruiken. Het is een manier om zonder stress op een relaxte manier in crypto te kunnen investeren.

Wie zitten er achter de Cryptocommunity

Onze diverse achtergronden en persoonlijke eigenschappen maken ons een uitstekend duo. Daarnaast delen we dezelfde visie over de toekomst van cryptocurrencies en de eindeloze nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Max Headshot

Max Kruisbrink

ARCHITECT

BLOCKCHAIN, CRYPTO, INVESTING, STRATEGY, TECHNISCH, MACRO

Abe Headshot

Abe Dijkstra

VISIONAIR

CRYPTO, ECONOMICS, FINANCE, INVESTING, TRENDWATCHER, DEFI

wat vinden onze leden?

Een kleine greep uit de laatste reviews!

Wil jij ook leren om succesvol te investeren?

Word ook lid! Het lidmaatschap start op €47 p/m en je kunt elk moment opzeggen.

WELKE CRYPTO MOET IK KOPEN?

Wij behandelen de strategie waarmee je altijd succesvol bent. Het maakt niet uit wat de markt doet. Het gaat namelijk niet om de coin, maar om het portfolio.

KRIJG IK HIER HULP BIJ?

Op onze Discord server gaan wij regelmatig live om onze tactieken te bespreken. Mocht het nodig zijn kunnen we je ook even direct assisteren.

BEN IK ALLEEN OP ZOEK?

Je verdiepen in cryptocurrencies kost gigantisch veel tijd. Wij zoeken - samen met de community - naar waardevolle projecten.

WAT IS DE JUISTE STRATEGIE?

Wij zoeken continue naar bruikbare applicaties en producten die je NU al kunt gebruiken en ondergewaardeerd zijn. Op lange termijn zijn deze vaak succesvol.

100% niet goed geld terug garantie sticker

100% goed garantie

Maar... mocht je er toch achter komen - om wat voor reden dan ook - dat de Cryptocommunity niets voor jou is, dan kun je elk gewenst moment opzeggen!

Wajo, eerder maakte ik alleen maar verlies met die cryptos en sinds ik een paar van de projecten uit de Crypto Spotten Groep ben gaan checken sta ik dik in het groen! Geen stress over koersen en grafieken maar winst!

Ronnie

Fijn dat ik nu meer inzicht en kennis heb in wat voor crypto ik koop. Eerst deed ik eigenlijk maar wat en maakte ik ook nog vaak verlies. Die tijd is niet meer! Abe, Max en Maarten gaan er echt voor en staan altijd voor je klaar!

Jade

Deze cursus gaat niet alleen maar over geld verdienen maar juist ook over waar crypto voor staat, heel vet! Met de mensen in de community heb ik de waarde van mijn crypto portfolio naar het volgende niveau weten te tillen!

Laurens

ALLES-IN-EEN PLATFORM

De Cryptocommunity is uniek omdat wij het eerste platform zijn dat alle top functionaliteiten van bekende platformen aanbiedt.

KRACHTEN BUNDELEN

Maak gebruik van de kracht van onze community, samengebracht onder één dak en op één platform.

VOOR AL JOUW VRAGEN

Er bestaan geen domme vragen. Wij (en de leden) monitoren de community dagelijks, helpen je met vrijwel alles en beantwoorden al jouw vragen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In de community vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle start neer te zetten voor het crypto-avontuur. Wij helpen je met de volledige set-up!

PERFECT VOOR BEGINNERS

De Cryptocommunity is een veilige omgeving voor mensen die willen starten met cryptocurrencies. In de community ben je samen met anderen aan het leren.

DE ENIGE CRYPTO-ONLY TIJDLIJN

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op de tijdlijn zoals je deze gewend bent. Deze tijdlijn is in principe crypto-only! Geen onzin meer dus!

Veelgestelde vragen

Bij aanschaf van de Cryptocommunity Cursus krijg je:

 • Toegang tot de Complete Crypto Cursus
 • Toegang tot maandelijkse livesessie: ‘praat crypto met me‘ inclusief AMA
 • Jouw Persoonlijke Crypto Plan
  • Checklist en Tools
   • Checklist Crypto Spotten (Google Docs)
   • Entry & Exit Strategie (Google Sheets)
   • Portfolio Tracker (Google Sheets)
   • Belastingdienst Tool (Google Sheets)
 • Extra*: Persoonlijk 1-op-1 consult met één van de crypto coaches (Abe, Max of Maarten).
 • Extra**: Voor altijd toegang tot het uitgebreide leden platform van de Cryptocommunity.

De crypto-kennis die je nodig hebt, volledig Nederlands en begrijpbaar voor iedereen! Van A tot Z nemen we je mee door de meest belangrijke onderwerpen en begrippen. De Complete Crypto Cursus is voor iedereen die next level wil gaan met crypto en het zit boordevol met video’s, presentaties en podcasts. Ook wordt je kennis getoetst door middel van quizzen. De cursus bestaat uit 3 hoofdonderdelen: theorie, praktijk en de methode. Eerst ontvang je de kennis en tools om vervolgens in deel 3 de succesformule te leren hoe je succesvol kan investeren in crypto. Wanneer je de cursus hebt afgerond bezit je een Persoonlijk Crypto Plan die past bij jouw situatie en als bonus ontvang je een 1-op-1 consult.

Wanneer je de Complete Crypto Cursus hebt doorlopen kun jij je eigen Persoonlijke Crypto Plan invullen en samenstellen. Krijg inzicht in je persoonlijke situatie. Maak met de kennis en tools uit de community een plan die perfect past bij jouw situatie. Boek een persoonlijke 1-op-1 Crypto Call in om je plan te bespreken. Neem daarnaast deel aan de maandelijkse livesessie en de AMA (ask me anything) sessie en ontvang coaching om je aan je plan te houden.

Door het enorm breed scala aan functionaliteit, doet de Cryptocommunity niet onder aan bekende social media kanalen zoals Facebook. Je kunt een eigen profiel maken, chatten met andere leden, media en documenten delen en activiteiten toevoegen aan jouw persoonlijke tijdlijn. Ook kun je gemakkelijk aan live events meedoen en krijg je altijd de nieuwste updates mee. Ook kun je gemakkelijk vanuit het platform de cursus volgen en vind je hier alle tools die je kunt gebruiken en downloaden.

De crypto-coaches (Max, Maarten en Abe) van de Cryptocommunity staan altijd voor jou klaar. Zij zijn al jaren actief bezig in de crypto space. Ook kun je bij het voltooien van de Complete Crypto Cursus een 1-op-1 Crypto Call inboeken om je persoonlijke plan te bespreken. Verder zit de community natuurlijk boordevol crypto kenners, van beginners tot gevorderden, die 24/7 voor jou klaar staan. Samen weet je meer dan alleen. Ook kun je altijd terecht in het ‘nieuwe leden’ forum om wegwijs te worden. Daarnaast kun je met de maandelijkse AMA (ask me anything) sessies altijd je vragen kwijt en relevante kennis delen.

Ja, we vinden het enorm belangrijk dat iedereen gratis kan starten met crypto. Daarom hebben wij een gratis Crypto Cursus (Crypto Quick-Start) waarmee iedereen snel en veilig kan starten met crypto. Bij een gratis account heb je ook toegang tot de eerste drie modules uit de Complete Crypto Cursus.

Nee, we zijn bewust geen day-trading platform. Naast dat day-traden ontzettend tijdrovend is, verliezen de meeste mensen geld met day-traden en daarom raden wij het ook ten zeerste af. Op ons platform ga je alle ins en outs van technisch traden dus niet leren. Je leert uiteraard wel de nodige trading skills en basistools die je nodig hebt om slim in te kopen en te verkopen. Met de Cryptocommunity Methode hebben we een succesvolle en bewezen manier ontwikkeld om in crypto te investeren. Hiermee boek jij winst op zowel de lange als de korte termijn, zonder de stress van day traden. In de Cryptocommunity kijken we met name naar de lange termijn dat voor echt veel impact kan gaan zorgen.

In de Complete Crypto Cursus ga je next Level met crypto. Naast dat je de theorie en praktijk leert – waar voor jou zelfs nieuwe kennis in zal ziten – krijg je bij de Cryptocommunity de unieke kans om een persoonlijk Crypto Plan te maken. Hierbij krijg jij inzichten in je persoonlijke leven en heb je een succesformule om aan te houden. De Cursus gaat dus verder dan alleen wat crypto traden: kopen en verkopen. Bij aanschaf van de cursus leer je met succes te investeren in crypto en ontvang je een persoonlijk crypto plan en kun je meedoen aan maandelijkse live sessies. Bovendien krijg je levenslang toegang tot het leden gedeelte, kortom een sterke achterban voor het leven met vrienden die met crypto bezig zijn!

Jazeker, check hiervoor de Complete Crypto Cursus pagina. Maak daarnaast een account aan om de gratis Crypto Cursus te volgen waarbij je direct de eerste lessen mag volgen van de Complete Crypto Cursus en je de grote lijnen van de cursus kan bekijken.

Je leert als eerst de theorie in Deel 1. In deze modules nemen we je mee door de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management én nemen we een diepe duik in de crypto wereld. Vervolgens gaan we aan de slag met de praktijk in Deel 2. In deze modules gaan we verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. Ook leer je hoe en waar je crypto moet kopen en verkopen en weet je hoe je crypto veilig kan gebruiken en bewaren. Kortom, de kennis en theorie uit Deel 1 wordt in Deel 2 in de praktijk gebracht.

Daarna kom je uit bij Deel 3: de Succesformule! Hierin leren we jou de methode waarmee jij succesvol kan worden met investeren in crypto. Je leert hoe deze methode is opgebouwd en je kunt aan de hand van speciale tools en kennis je eigen Persoonlijke Crypto Plan maken. Als kers op de taart krijg je nu tijdelijk een 1-op-1 consult van een crypto expert om je persoonlijke plan te behandelen.

Na het aanschaffen van het totaalpakket word je doorverwezen naar onze bedankpagina met extra info en belangrijke links. Op hetzelfde moment ontvang je van ons een email met je inloggegevens voor het leden gedeelte van de Cryptocommunity. Je kan dus direct van start! We nodigen je uit om je profiel compleet te maken en jezelf even kort voor te stellen op het forum. Let’s go!