Ga mee op crypto avontuur

We gaan er samen volledig voor! Volg de complete crypto cursus of onze andere cursussen, geniet van maandelijkse livesessies, speciale workshops & webinars en ontvang persoonlijke coaching en begeleiding van Max & Abe. 

Trustpilot brandmark gr wht RGB
Klik op het logo hierboven en bekijk al onze reviews!
4.5/5

SLUIT JE AAN BIJ DE CRYPTO PIONIERS

Tijdens ons eigen leerproces zijn we talloze obstakels tegengekomen, waarvoor we nu oplossingen bieden aan anderen. Ons doel is om het starten met crypto zowel gemakkelijk als plezierig te maken! Hieronder vind je een overzicht van wat er voor jou is ontwikkeld en wat het Cryptocommunity Platform te bieden heeft.

Cryptocommunity Platform

Cryptocommunity Platform

Ons platform biedt niet alleen de Complete Crypto Cursus, maar ook diverse mini-cursussen, verscheidene webinars & workshops, downloads, een crypto-tijdlijn, groepen en veel meer. Bovendien zijn we constant bezig met het ontwikkelen van nieuw materiaal speciaal voor jullie, onze Crypto Pioniers!

Complete Crypto Cursus

Complete Crypto Cursus

Onze Complete Crypto Cursus is ontworpen om je veilig en grondig kennis te laten maken met de crypto-wereld. De cursus combineert theorie, praktijk en methodiek. Na afronding kan je zelfverzekerd stellen dat je een koploper bent en profiteer je optimaal van de crypto-mogelijkheden. Lees hier meer over de Complete Crypto Cursus!

Webinar Trends en Strategie Cryptocommunity 2023

Livesessies voor Pioniers!

Elke maand organiseren we speciale livesessies exclusief voor onze Crypto Pioniers. Hier blijf je volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het crypto landschap. Bovendien delen we unieke kansen, zoals vroeg investeren in waardevolle projecten, crypto airdrops en speciale DeFi-strategieën. Mis geen enkele kans om voorop te lopen in de crypto-wereld!

Crypto Spotten Groep

Vroegtijdig Investeren in Waardevolle Projecten

We speuren voortdurend naar nieuwe projecten en ecosystemen die klaar zijn voor groei of die een immense intrinsieke waarde hebben. Wij gaan niet mee op de hype-golf, maar positioneren ons strategisch vóór de hype in projecten met stevige fundamenten en inherente waarde.

Cryptocommunity Tools

Persoonlijke Begeleiding & Coaching

We werken met je samen om je Persoonlijke Cryptoplan op te stellen. We rusten je ook uit met hulpmiddelen om overzicht te houden over je investeringen, begeleiden je bij het vastleggen van winsten en helpen je met de overige dagelijkse onduidelijkheden die met crypto gepaard gaan.

Wat zit er in de Complete Crypto Cursus

In de Complete Crypto Cursus lopen we van A tot Z door de meest belangrijke dingen in crypto. Van theorie & praktijk tot strategie en mindset.

Complete Crypto Cursus Theorie

DE BASIS: THEORIE

In deze modules nemen we je mee in de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management én nemen we een diepe duik in de crypto wereld.

Complete Crypto Cursus Praktijk

AAN DE SLAG: PRAKTIJK

In deze modules gaan we verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. De kennis uit het theorie deel gaan we praktisch implementeren en we laten zien hoe je dit in de praktijk doet!

Complete Crypto Cursus Methode

HOE DAN? MET DE SUCCESFORMULE!

In de modules uit deel 3 laten we zien hoe wij onze methode hebben opgebouwd en wat we daarbij gebruiken. Het is een manier om zonder stress op een relaxte manier in crypto te kunnen investeren.

Verkenner

Beginner
0
  • Gratis Account
  • Gratis Crypto Cursus
  • 2/23 Modules Complete Crypto Cursus
  • Tools & Downloads
  • 1/5 Crypto Workshops

wat vinden onze leden?

Een kleine greep uit de laatste reviews!

WIE ZIJN Wij?

Onze diverse achtergronden en persoonlijke eigenschappen maken ons een uitstekend duo. Daarnaast delen we dezelfde visie over de toekomst van cryptocurrencies en de eindeloze nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt.

Max Headshot

Max Kruisbrink

Oprichter

BLOCKCHAIN, CRYPTO, INVESTING, STRATEGY, TECHNISCH, MACRO

abe casual zw transparant

Abe Dijkstra

OPRICHTER

CRYPTO, ECONOMICS, FINANCE, INVESTING, TRENDWATCHER, DEFI

Wil jij ook leren om succesvol te investeren?

Je bent al een crypto avonturier of pionier voor €47 en kunt op elk gewenst moment van boord stappen.

WELKE CRYPTO MOET IK KOPEN?

Wij behandelen de strategie waarmee je altijd succesvol bent. Het maakt niet uit wat de markt doet. Het gaat namelijk niet om de coin, maar om het portfolio.

KRIJG IK HIER HULP BIJ?

Op onze Discord server gaan wij regelmatig live om onze tactieken te bespreken. Mocht het nodig zijn kunnen we je ook even direct assisteren.

BEN IK ALLEEN OP ZOEK?

Je verdiepen in cryptocurrencies kost gigantisch veel tijd. Wij zoeken - samen met de community - naar waardevolle projecten.

WAT IS DE JUISTE STRATEGIE?

Wij zoeken continue naar bruikbare applicaties en producten die je NU al kunt gebruiken en ondergewaardeerd zijn. Op lange termijn zijn deze vaak succesvol.

Verkenner

Beginner
0
  • Gratis Account
  • Gratis Crypto Cursus
  • 2/23 Modules Complete Crypto Cursus
  • Tools & Downloads
  • 1/5 Crypto Workshops
100% niet goed geld terug garantie sticker

100% Goed Garantie

Maar... mocht je er toch achter komen - om wat voor reden dan ook - dat de Cryptocommunity niets voor jou is, dan kun je elk gewenst moment opzeggen!

ALLES-IN-EEN PLATFORM

De Cryptocommunity is uniek omdat wij het eerste platform zijn dat alle top functionaliteiten van bekende platformen aanbiedt.

KRACHTEN BUNDELEN

Maak gebruik van de kracht van onze community, samengebracht onder één dak en op één platform.

VOOR AL JOUW VRAGEN

Er bestaan geen domme vragen. Wij (en de leden) monitoren de community dagelijks, helpen je met vrijwel alles en beantwoorden al jouw vragen.

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

In de community vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle start neer te zetten voor het crypto-avontuur. Wij helpen je met de volledige set-up!

PERFECT VOOR BEGINNERS

De Cryptocommunity is een veilige omgeving voor mensen die willen starten met cryptocurrencies. In de community ben je samen met anderen aan het leren.

DE ENIGE CRYPTO-ONLY TIJDLIJN

Blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen op de tijdlijn zoals je deze gewend bent. Deze tijdlijn is in principe crypto-only! Geen onzin meer dus!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Heb je een andere vraag? Stuur ons een mail!

Wat krijg ik als ik Pionier word?​

Bij aanschaf van een Cryptocommunity lidmaatschap krijg je toegang tot de complete crypto cursus, de maandelijkse livesessies, alle content op het platform én persoonlijke coaching en begeleiding van Abe & Max.

Wat zit er allemaal in de complete crypto cursus?

In deel 1 nemen we je mee door de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management én nemen we een diepe duik in de crypto wereld. In deel 2 gaan we verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. Ook leer je hoe en waar je crypto moet kopen en verkopen en weet je hoe je crypto veilig kan gebruiken en bewaren. In deel 3 leren we jou de methode waarmee je kan genieten van de winsten van de cryptomarkt, zonder de stress van traden!

Wat is het persoonlijke crypto plan?

Het plan bestaat uit een systematiek die je zelf kan volgen in combinatie met de Cryptocommunity methode. Daarbij zit onder andere de: checklist crypto spotten, entry & exit strategie, een portfolio tracker én persoonlijke coaching om het resultaat en plan door te nemen.

Hoe ziet het leden gedeelte eruit?

Op het platform kun je een eigen profiel maken, chatten met andere leden, media en documenten delen en activiteiten toevoegen aan jouw persoonlijke tijdlijn. Ook kun je gemakkelijk aan live events meedoen en krijg je altijd de nieuwste updates mee. Ook kun je gemakkelijk vanuit het platform de cursus volgen en vind je hier alle tools die je kunt gebruiken en downloaden.

Is er ook een gratis cursus?

Ja, we vinden het enorm belangrijk dat iedereen gratis kan starten met crypto. Daarom hebben wij een gratis cursus (quick-start) waarmee iedereen snel en veilig kan starten met crypto. Bij een gratis account heb je ook toegang tot de eerste drie modules uit de complete crypto cursus.

Krijg ik begeleiding?

Absoluut, je kan met al je vragen bij ons terecht. Abe en Max zijn al jaren actief in de crypto wereld. Onze maandelijkse live-sessies zijn de beste plek om je dosis crypto kennis te vergroten en al je vragen te stellen. 

Wat gebeurd er nadat ik lid word?

Na het aanschaffen van het totaalpakket word je doorverwezen naar onze bedankpagina met extra info en belangrijke links. Op hetzelfde moment ontvang je van ons een email met je inloggegevens voor het leden gedeelte van de Cryptocommunity. Je kan dus direct van start! We nodigen je uit om je profiel compleet te maken en jezelf even kort voor te stellen op het forum. Let’s go!

Doen jullie aan handelen of day-traden?

Nee, we zijn bewust geen day-trading platform. Naast dat day-traden ontzettend tijdrovend is, verliezen de meeste mensen geld met day-traden en daarom raden wij het ook ten zeerste af.