Cryptocommunity

Cryptocommunity

Crypto: de best presterende activa klasse!

Het valt niet meer te ontkennen dat cryptocurrencies tot de best presterende activa-klassen behoren. Ondanks het hoge risicoprofiel zijn er qua rendement geen investeringsmogelijkheden te vinden welke zelfs maar in de buurt komen.

Bitcoin Gold

Bitcoin en cryptocurrencies AKA digitale activa is de best presterende activa-klasse. Ondanks het hoge risicoprofiel zijn er qua rendement geen investeringsmogelijkheden te vinden welke zelfs maar in de buurt komen. Daarom noemen wij crypto ook wel DE KANS van onze generatie. Één van de redenen om er maar beter vroeg mee te beginnen.

Waarom is crypto de best presterende activa klasse?

Kijk bijvoorbeeld alleen al naar Ethereum, welke van een startprijs van €0,35 naar ongeveer€3500 is gestegen (lokale top 2021).

Jouw investering is dus – was je er vanaf het begin bij – X 10.000 (!!) gegaan.

Ja, laat dat nog eens inzinken, jouw €1 investering van toen, zou nu zo’n kleine €10.000 waard zijn. Als je in de tussentijd in ieder geval niets had verkocht.

De meeste mensen denken dat je direct met heel veel geld moet investeren. Niets is minder waar. Het is juist veel verstandiger om klein te beginnen, en naarmate je meer ervaring opdoet kun je opschalen. Je hoeft dan ook niet direct een hele Bitcoin of Ethereum te kopen, hier kun je ook een deel van kopen.

De asymmetrische weddenschap

Crypto wordt door ons ook wel gezien als een asymmetrische weddenschap, wat bedoelen we hiermee?

Beleggen in cryptocurrencies kan worden gezien als een asymmetrische weddenschap. In het gunstige geval kan een kleine inleg resulteren in gigantische winsten, en in het slechte geval kan deze kleine inleg resulteren in een klein verlies.”

Maar hoe moet ik omgaan met al die volatiliteit, die schommelende prijzen?

De cryptocurrency markt is – relatief gezien – nog steeds erg klein. Hierdoor is er niet veel kapitaal nodig om de prijzen te laten stijgen. Deze volatiliteit kan zowel in het voordeel als nadeel werken voor investeerders.

Want daar moet je eerlijk in zijn…

Bij snelle stijgers horen snelle dalers

Deze grote stijging in prijzen in de cryptomarkt gaat – door het fenomeen hypecycles – vaak gepaard met dalingen in prijs tot wel 80 à 90%.

Met de juiste strategie en uitvoering kan jij van de voordelen én nadelen profiteren.

Wij hebben de laatste jaren alle kennis opgedaan in deze nieuwe markt en wij weten precies hoe jij hier gebruik van kan maken.

Het hoge risicoprofiel van cryptocurrencies maakt het juist enorm interessant.

Leer dit en meer in de cryptocursus

Deze kennis hebben wij samengebracht in de complete crypto cursus waarbij je ook levenslang toegang krijgt tot de community!

Deze cursus is geschikt voor iedereen die NEXT LEVEL wil gaan met CRYPTO!

Ben je om wat voor reden dan ook nog niet overtuigd om de complete cursus te volgen? Check dan onze freebies pagina waar het voor iedereen makkelijk en gratis is om te starten met crypto. Van e-books tot gratis cursussen.