Bij de lancering van PulseChain heb je maar 24 uur om dit met PulseX te doen

Abe Dijkstra

Abe Dijkstra

Bij de lancering van PulseChain heb je maar 24 uur om dit met PulseX te doen

In dit artikel vind je een video waarin we behandelen wat de beste pre-bridge strategie is voor iedereen die met de sacrifice fase van PulseX of PulseChain heeft meegedaan.

Pre-bridge strategie PulseChain en PulseX

Bij lancering van de nieuwe blockchain PulseChain heb je naar verwachting maar 24 uur om je PulseChain (PLS) of PulseX (PLSX) te swappen binnen het PulseChain ecosysteem voor de bridge naar Ethereum open gaat. Het PulseChain testnet werkt al een aantal maanden goed en ook de decentrale exchange (DEX) van PulseChain – PulseX – is gelanceerd op het testnet van PulseChain. In dit artikel vind je een video waarin we behandelen wat de beste strategie is voor iedereen die met de sacrifice fase van PulseX of PulseChain heeft meegedaan.

Pre-Bridge Strategie PulseChain en PulseX

Wat is de beste strategie om te hanteren wanneer PulseChain en PulseX live gaan, maar de bridge naar Ethereum nog niet open is? Bekijk onderstaande video waarin wordt besproken wat je kan doen voor de bridge opengaat van PulseChain naar Ethereum. Naar verwachting is er straks een window van 24 uur waarin je coins binnen het PulseChain ecosysteem verhoudingsgewijs kunt swappen. Wat ga jij doen? We laten wat rekenvoorbeelden zien en discusseren wat er gaat gebeuren bij lancering van de nieuwe blockchain, namelijk PulseChain.

PulseX en PulseChain prijsvoorspelling

Hoe kan ik investeren in PulseX en PulseChain?

Meedoen aan de ‘Sacrifice Phase’ van PulseX en PulseChain kan helaas niet meer. De eerstvolgende mogelijkheid om te investeren in beide projecten zal na de lancering zijn, wanneer de bridge tussen ETH en PLS open is en de tokens op de markt te koop zijn.

Wanneer is de lancering van PulseChain en PulseX?

PulseChain en daarmee PulseX wordt verwacht te lanceren eind mei of begin juni 2022. Een specifieke datum is niet bekend.

Tot Slot

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er zo te zien nog vele andere crypto projecten, met hun eigen set aan voor- en nadelen. Er zijn namelijk heel veel blockchains en nòg meer crypto projecten.

Dit zorgt nogal voor wat ruis op de lijn bij veel mensen die voor het eerst met crypto in aanraking komen, wij helpen je daarbij.

Wil je gratis starten met de juiste kennis en crypto setup? Meld je dan aan voor de Gratis Crypto Cursus via onderstaand formulier!

Onze Favorieten: