Max Kruisbrink

Max Kruisbrink

Prijspotentie PulseX en PulseChain

In dit artikel wordt de prijspotentie van PulseChain met de prijsontwikkeling van bekende 'first layer' blockchains vergeleken zoals Bitcoin, Ethereum, Binance, Solana e.a. Ook wordt de potentie van PulseX met de prijsontwikkeling van welbekende andere decentrale exchanges zoals Uniswap, Pancakeswap, Sushiswap e.a. vergeleken.

PulseX PulseChain prijsverwachting

De PulseChain lancering komt steeds dichterbij en wordt eind maand mei verwacht. Het PulseChain testnet werkt al een aantal maanden vlekkeloos en ook de decentrale exchange (DEX) van PulseChain – PulseX – is gelanceerd op het testnet van PulseChain. In dit artikel vind je een video waarin we de potentie van PulseChain en PulseX laten zien – een vergelijking met soortgelijke blockchains en protocollen.

PulseX en PulseChain Prijspotentie

Bekijk onderstaande video waarin PulseChain qua prijsontwikkeling met bekende ‘first layer’ blockchains zoals Bitcoin, Ethereum, Binance, Solana e.a. wordt vergeleken. Ook wordt in deze video PulseX met de prijsontwikkeling van welbekende andere decentrale exchanges zoals Uniswap, Pancakeswap, Sushiswap e.a. vergeleken.

PulseX en PulseChain prijsvoorspelling

Hoe kan ik investeren in PulseX en PulseChain?

Meedoen aan de ‘Sacrifice Phase’ van PulseX en PulseChain kan niet meer. De eerstvolgende mogelijkheid om te investeren in beide producten zal zijn na de lancering, wanneer de bridge tussen ETH en PLS open is en de tokens op de markt te koop zijn.

Wanneer is de lancering van PulseChain en PulseX?

PulseChain en daarmee PulseX wordt verwacht te lanceren eind mei 2022. Een specifieke datum is niet bekend.

Tot Slot

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er zo te zien nog vele andere crypto projecten, met hun eigen set aan voor- en nadelen. Er zijn namelijk heel veel blockchains en nòg meer crypto projecten.

Dit zorgt nogal voor wat ruis op de lijn bij veel mensen die voor het eerst met crypto in aanraking komen, wij helpen je daarbij.

Wil je gratis starten met de juiste kennis en crypto setup? Meld je dan aan voor de Gratis Crypto Cursus via onderstaand formulier!