Max Kruisbrink

Max Kruisbrink

PulseX Rondleiding Testnet PulseChain

Krijg een rondleiding op het PulseX platform en kom erachter wat je met PulseX kan doen op het testnet van PulseChain. Van liquidity pools, het staken van PLSX, de Buy & Burn functie tot en met de DAO.

PulseX Testnet Rondleiding

De PulseChain lancering komst steeds dichterbij en daarmee ook de lancering van PulseX. Het PulseChain testnet werkt al een aantal maanden vlekkeloos en sinds kort is ook de decentrale exchange (DEX) van PulseChain gelanceerd in testnet: PulseX. In dit artikel vind je een video waarin we een rondleiding geven op het testnet van PulseX en wat je allemaal kan doen om je PLSX aan het werk te zetten.

PulseX Rondleiding

PulseChain is – zoals ook in vorige artikelen te lezen – niet zomaar een kopie van Ethereum, maar kopieert ook alle ERC-20 tokens die op Ethereum zijn gebouwd (en neemt deze mee naar de nieuwe blockchain). Dit maakt de PulseChain lancering de grootste Airdrop aller tijden. Hierdoor zal er naar verwachting direct veel verkeer zijn op de decentrale exchange (DEX) van PulseChain, namelijk PulseX.

Vind hier een volledige rondleiding over het PulseX platform. We bekijken de Liquidity Pools, Farms (LP tokens staken), het staken van PLSX, de Buy & Burn functie en het voting mechanisme van de DAO.

Hoe kan ik investeren in PulseX?

Meedoen aan de ‘Sacrifice Phase’ van PulseX kan niet meer, dit was in begin 2022. De eerstvolgende mogelijkheid om te investeren zal zijn na de lancering, wanneer de bridge tussen ETH en PLS open is en de tokens op de markt te koop zijn.

Wanneer is de lancering van PulseX?

PulseChain en daarmee PulseX wordt verwacht te lanceren halverwege mei 2022. Een specifieke datum is niet bekend.

Tot Slot

Naast Bitcoin en Ethereum zijn er zo te zien nog vele andere crypto projecten, met hun eigen set aan voor- en nadelen. Er zijn namelijk heel veel blockchains en nòg meer crypto projecten.

Dit zorgt nogal voor wat ruis op de lijn bij veel mensen die voor het eerst met crypto in aanraking komen, wij helpen je daarbij.

Wil je gratis starten met de juiste kennis en crypto setup? Meld je dan aan voor de Gratis Crypto Cursus via onderstaand formulier!