Top 5 Meest Gemaakte Fouten bij het Investeren en Kopen van Crypto

Abe Dijkstra

Abe Dijkstra

Top 5 Meest Gemaakte Fouten bij het Investeren en Kopen van Crypto

Succesvol investeren in crypto, hoe doe je dat eigenlijk? Ontdek dé top 5 meest gemaakte fouten in crypto die je echt wilt voorkomen bij het kopen van crypto of het investeren in crypto.

top 5 meest gemaakte fouten in crypto

Speciaal voor iedereen die van plan is te beginnen met het investeren in – of kopen van – crypto behandelen we in dit artikel dé top vijf meest gemaakte fouten in crypto. Want succesvol investeren in crypto, hoe doe je dat eigenlijk? In onderstaande video bespreken we de meest gemaakte fouten in crypto. Fouten die wij hebben gemaakt, maar met name ook fouten die bijna elke beginner in crypto – én beginner met investeren – maakt.

VIDEO: 5 meest gemaakte fouten die je moet voorkomen bij het kopen van crypto (2022)

In onderstaande video vind je de 5 meest gemaakte fouten in crypto die je zeker niet wil missen. Als je deze situaties kunt herkennen heb je direct een dikke voorsprong. Bekijk de video hieronder.

Maak deze fouten niet bij het investeren en kopen van crypto

Crypto is een nieuwe markt en voor velen is investeren in crypto überhaupt de eerste keer dat ze ergens in investeren. Bitcoin bestaat dan al wel 12 jaar, maar Ethereum en andere projecten zijn nog veel jonger. Omdat crypto en blockchain projecten boordevol innovatie zitten en het een nieuwe industrie is, is het gemakkelijk om fouten te maken. Maar wees gerust, wij (en anderen) hebben al heel veel fouten gemaakt die we in de video met je delen, zodat jij ze in ieder geval niet meer hoeft te maken omdat je deze fouten kunt herkennen! Dit scheelt niet alleen heel veel tijd, maar ook veel geld en de nodige kopzorgen. Doe er vooraal je voordeel mee en kick-start je crypto avontuur met bovenstaande video.

Top 5 Fouten in Crypto die jij wilt voorkomen

Hieronder vind je de top 5 belangrijkste fouten – gebasseerd op bovenstaande video – die je wilt voorkomen wanneer je met crypto begint. De punten worden uitgebreid besproken in de video.

  1. Investeer niet teveel in één keer (te snel)
  2. Word niet gescammed (bekijk lopende scams in de video)
  3. Koop geen crypto zonder dat je weet wat het is (Do Your Own Research (DYOR))
  4. Focus niet alleen op de korte termijn (de echte winst haal je op de lange termijn!)
  5. Laat niet al je crypto op exchanges staan (neem je crypto in eigen beheer!)

Gebrek aan kennis en ervaring zorgt elke dag voor veel verlies bij het kopen van crypto

Wanneer je serieus met crypto wilt beginnen, dan moet je dus zeker even onze video bekijken. Crypto is een nieuwe markt en je kunt gemakkelijk een heleboel verschillende ‘fouten’ maken, helemaal als je een beginnende investeerder bent. Houd je rekening met deze fouten – omdat je deze kunt herkennen – dan heb je automatisch een voorsprong op heel veel andere mensen die met crypto starten en dus op de rest van de markt.

De 5 meest gemaakte fouten die je echt moet voorkomen zijn: niet te veel in één keer, wordt niet opgelicht, doe je eigen onderzoek, denk niet teveel aan de korte termijn en laat niet al je crypto op exchanges staan!

Onze Favorieten: